Skip to main content

Je dagelijkse portie fruit in het vriesvak

FAST FRUIT

Over ons

Fast Fruit zorgt ervoor dat gezond eten minder (voorbereidings-)tijd en geld kost, maar ook dat je genoeg fruit eet, jezelf beter, energieker, slimmer en geïnspireerder voelt. Ook helpt Fast Fruit mee in nieuwe recepturen en inspiratie voor verschillende momenten van de dag; denk hierbij aan smoothies, smoothiebowls, baksels etc.

Fast Fruit doet dit met onder andere, spannendere soorten diepvriesfruit zoals açai ‘drops’ en bijzondere fruitmixen zoals mango, papaya en pitaya (dragonfruit); en nieuw zijn ook de fruit mixen met extra proteïne en yoghurt drops!

The Fast Life

We leven het bijna allemaal. En dan schiet er nog wel ‘s wat bij in. Zoals je dagelijkse portie fruit. Snappen wij helemaal. No worries. Wij gaan je daarbij helpen. Met het lekkerste fruit, kant en klaar, in handige porties. Je eigen fruitwinkel in je vriezer. Zo kom jij zonder gedoe, makkelijk en snel, aan je dagelijkse portie fruit. Easy Freezy!

Laat je inspireren

Altijd de beste kwaliteit

Bij Fast Fruit kiezen we altijd voor de beste kwaliteit fruit, geoogst op het optimale rijpingsmoment op de beste plekken ter wereld, waardoor je altijd mooi, zoet en perfect rijp fruit consumeert.

Er is daarnaast no waste omdat we alleen maar het goede, bruikbare fruit verpakken én kun je, wat je niet gebruikt, rustig terug doen in de vriezer; zo wordt er niets verspild en ervaar je optimaal gemak. Kortom, Eazy Freezy!

En het alllllerbelangrijkste je hoeft het niet te schillen, niet te wassen, niet te snijden – Fast Fruit doet al het werk voor je terwijl jij kunt genieten van het lekkerste fruit!

HIER KUN JE
FAST FRUIT VINDEN