Skip to main content

ACTIEVOORWAARDEN

Eerlijk, helder

en duidelijk.

Je krijgt nu tijdelijk € 2,50 terug bij aankoop van één Fast Fruit product naar keuze, gekocht bij Albert Heijn of PLUS, tijdens de actieperiode.

Let op: enkel Fast Fruit producten gekocht bij Albert Heijn of PLUS mogen mee doen aan de actie.

Actieperiode:

Start maandag 27 mei tot en met zondag 23 juni 2024.

Hoe werkt de actie?

Koop één van de Fast Fruit producten in één van de winkels van Albert Heijn, via www.ah.nl of PLUS en bewaar de kassabon. Ga naar fastfruitactie.nl, vul jouw gegevens in en upload de kassabon.

Deelnemende producten:

Fast Fruit Acai Drops (EAN: 8716893025496)
Fast Fruit mix mango, papaya, pitaya (EAN: 8716893025502)
Fast Fruit Proteïne Smoothie banaan/kers (EAN: 8716893025526)
Fast Fruit Proteïne Smoothie appel/banaan (EAN: 8716893025533)
Fast Fruit Blauwe Bessen (EAN: 8716893025489)
Fast Fruit mix banaan, mango, ananas (EAN: 8716893025519)

Vragen en feedback:

Heb je vragen of feedback over de actie? No Worries!
Wij helpen je natuurlijk graag! info@fastfruitactie.nl

– Voor deze actie geldt op=op. Beperkt aantal van 3.000 uit te betalen cashbacks.
– Alleen geldig op de deelnemende Fast Fruit producten.
– Deze actie is alleen geldig voor aankopen gedaan in een Albert Heijn supermarkt, via www.ah.nl of in een PLUS supermarkt in de periode van maandag 27 mei tot en met zondag 23 juni 2024.
– Deelname kan alleen via www.fastfruitactie.nl.
– Er kan per kassabon/factuur, per rekeningnummer, per e-mailadres en per persoon maar één keer gebruik worden gemaakt van deze actie, voor maximaal 1 product Fast Fruit naar keuze gekocht bij Albert Heijn of PLUS.
– Indien deze actie wordt verlengd, blijven de voorwaarden van kracht m.b.t. het aantal deelnames per kassabon/factuur, per rekeningnummer, per e-mailadres en per persoon.
– Mag i.c.m. andere kortingsacties of aanbiedingen gebruikt worden. Korting moet altijd zichtbaar zijn op de ingestuurde kassabon of digitale factuur.
– Bedrag dat uitbetaald wordt is € 2,50, tenzij het aankoopbedrag dat op de ingestuurde kassabon of factuur staat lager is. In dat geval wordt het betaalde aankoopbedrag over gemaakt.
– Na goedkeuring krijg je binnen zeven dagen het geldbedrag retour gestort op de opgegeven bank- of girorekening.
– Let op: bewaar de kassabon goed. De kassabon kan tot 4 weken na afloop van de actie als bewijs worden opgevraagd.
– Deze actie is begonnen op maandag 27 mei 2024. Dit is tevens de eerste dag van de actieperiode. Deze actie eindigt wanneer het maximaal aantal cashbacks is uitbetaald of aan het einde van de actieperiode.
– Frio Food B.V. behoudt zich het recht de actie tussentijds te wijzigen, of niet tot betaling over te gaan.
– Frio Food B.V. is niet aansprakelijk voor enige vertraging of verhindering in de uitvoering van deze actie welke buiten haar macht ligt.
– Alleen volledige registraties worden in behandeling genomen. Onder een volledige registratie verstaat Frio Food B.V..:
– Duidelijk leesbare kassabon met vermelding van: naam van de winkel, datum & tijdstip van aankoop en actieproduct + prijs.
– Voor- en achternaam, e-mailadres, IBAN-nummer en t.n.v. rekeningnummer.
– De registraties worden niet rechtstreeks met Frio Food B.V. gedeeld maar worden opgevolgd door Rocketing B.V.
– Voor deze actie is het uploaden van een foto van de kassabon verplicht. Kassabonnen die per e-mail of post verstuurd zijn, worden niet in behandeling genomen. De volgende bestandsformaten kunnen geupload worden: .jpg | .jpeg | .png | .pdf
– Indien niet wordt voldaan aan bovenstaande punten, dan wordt de registratie afgekeurd. Frio Food B.V. is niet verplicht je hierover te informeren.